Canon

Canon PowerShot A2200

PowerShot A2200 uvek možete da ponesete sa sobom zahvaljujući tome što poseduje tanak i lagan dizajn. Odlične fotografije su udaljene samo jedan klik zahvaljujući inteligentnom automatskom režimu i režimu za jednostavan rad.

Canon PowerShot SX150 IS

PowerShot SX150 IS svima omogućava da snimaju prelepe fotografije od 14,1 megapiksela i HD video zapise sa optičkim zumom od 12x. Od inteligentnog automatskog režima do potpuno ručne kontrole, lako možete da ga prilagodite bilo kojem nivou veštine.

Canon PowerShot SX220 HS

Uz HS sistem za zapanjujući kvalitet slike u svim situacijama, širokougaoni objektiv sa 14x optičkim zumom i mogućnost snimanja Full HD video zapisa, PowerShot SX220 HS pruža moćnu kombinaciju vrhunskog kvaliteta slike i fleksibilnosti.

Canon PowerShot SX230 HS

PowerShot SX230 HS omogućava snimanje materijala odličnog kvaliteta na bilo kojem mestu zahvaljujući tome što poseduje HS sistem, širokougaoni objektiv od 28 mm sa 14x optičkim zumom i mogućnost snimanja Full HD video zapisa. GPS funkcija omogućava označavanje snimaka i evidentiranje toka putovanja, što ovaj model čini vrhunskim kompaktnim fotoaparatom za putovanja.

Canon PowerShot SX40 HS

Približite se pomoću fotoaparata PowerShot SX40 HS. Ultraširokougaoni objektiv sa optičkim zumom od 35x, odlični rezultati koje HS sistem pruža pri slabom osvetljenju, Full HD rezolucija i velika brzina snimanja čine ovaj fotoaparat moćnim uređajem za putovanje, za one koji žele sve.

Canon PowerShot S100

PowerShot S100 koristi iskustvo ugrađeno u EOS senzore i najnoviji DIGIC 5 procesor kako bi pružio izvanredan kvalitet slike, čak i pri slabom osvetljenju. Uz f/2 objektiv, RAW format i GPS funkciju, ovo je profesionalni kompaktni fotoaparat koji ostavlja utisak.

Canon PowerShot G12

PowerShot G12 pruža izvanredan kvalitet slike zahvaljujući HS sistemu i vrhunskom širokougaonom objektivu kompanije Canon. Potpuno ručni režim, RAW format, prednji točkić i opcioni adapter za filter pružaju profesionalni nivo kontrole.

Canon EOS 1100D KIT 18-55 IS II

Napredan, kompaktan i pristupačan: Canon EOS 1100D pojednostavljuje vaše prve korake u svetu DSLR fotografije.

Canon EOS 550D Kit 18-55 + 75-300

Snimajte trenutke iz svog života uz zapanjujući nivo detalja pomoću modela EOS 550D. Zahvaljujući kreativnoj slobodi koja vam omogućava da snimite presudni trenutak, možete da vidite sve detalje zalaska sunca sa odmora ili da pratite akciju na lokalnoj fudbalskoj utakmici.

Canon EOS 600D kit 18-55 IS II

Uz rezoluciju od 18 megapiksela koja je vodeća u klasi, dizajn koji je naklonjen korisniku i kompletnu EOS porodicu objektiva i dodatne opreme na raspolaganju, EOS 600D uklanja sve prepreke na putu do odličnih fotografija.

Canon EOS 60D KIT 18 135 IS

Cena samo tela iznosi: 108.000,00 RSD

Otkrijte svoju kreativnu stranu uz EOS 60D. Izrazite se pomoću zapanjujućih fotografija ili Full HD video zapisa uz LCD ekran sa promenljivim uglom i napredne kreativne funkcije.